balls balls

Kropp

Fräscha upp Din kropp med en behandling som avlägsnar torr hudpartier, ökar hudcirkulationen och återfuktar din hud.Välj mellan en kroppsscrub innehållande bl.a grapefrukt, eller en örtbaserad peeling  med tillhörande kroppsmask där värmetäcket får kroppsmasken att verka optimalt.

DUBBELFRÄSCH 1,15 h  80 €

Kroppen peelas och smörjes. Även ansiktet får rengöring och massage,samt ansiktsmask. EN REN OCH CIRKULATIONSÖKANDE KÄNSLA!

Dubbelfräsch

En fräsch behandling där både ansikte och kropp får sitt. Inleds med en härlig bodyscrub som ger en ökad cirkulation och tar bort torra hudpartier. En fuktighetsgivande kroppslotion appliceras på kroppen. Därefter är det ansiktet som fräschas upp med rengöring, massage, mask och en skön kräm.

1 tim 15 min - 80€

Aroma Kropp

Efter en örtbaserad kroppspeeling masseras kroppen med ett mjukgörande kroppsbalsam. Kroppsmasken du valt appliceras och får verka optimalt under värmetäcke. Huvudet får en avslappnande massage. Sköna anpassade kroppsoljor avslutar behandlingen. Låt kropp och ansikte få njuta av rena essentiella oljor.

Välj mellan 3 olika alternativ:

  1. BALANS- avslappnande, avstressande, balanserande
  2. SPÄNST – stärkande, spänstgivande, antiage
  3. ENERGI – slankande, dränerande, energigivande
1 tim 15 min - 85€

HELAKROPPEN De Luxe

En riktigt lyxig upplevelse för kropp och själ. Behandlingen inleds med en kroppspeeling. Ett värmetäcke omsluter hela kroppen och medan kroppsmasken verkar optimalt fås en avslappnande huvudmassage. Efteråt följer en helkroppsmassage med ett kroppsbalsam efter egen smak. Därefter en skön ansiktsmassage samt ansiktsmask. Låt kropp och ansikte få njuta av rena essentiella oljor!

2 tim 15 min - 155€
Tillbaka till Behandlingar